<

Винні водії вантажівок: назвали попередню причину обвалу мосту на трасі Львів-Луцьк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 5.05.2021 / Новини / /
Перегляди
55
/ коментарі 4

На автомобільній дорозі Львів-Радехів-Луцьк, де 3-го травня трапився обвал мосту, демонтовують елементи зруйнованої споруди через річку Західний Буг.

Про це повідомляє служба автомобільних доріг Львівської області.

5-го травня відбулося засідання та комісійне обстеження зруйнованої споруди і об’їзних доріг перекритої ділянки на км 33+044 автомобільної дороги Н-17 Львів – Радехів – Луцьк в селі Гайок керівників Укравтодору, Львівської обласної державної адміністрації, Служби автомобільних доріг у Львівській області, Національної поліції та Укртрансбезпеки.

Зазначають, що руйнація мосту завдало чимало шкоди мешканцям та гостям регіону, а саме: припинено міжобласне автомобільне та приміське автобусне сполучення, громадського транспорту, ускладнено вантажне перевезення критично важливих вантажів та товарів.

За думкою кандидата технічних наук та провідного експерта будівельного Максима Коваля, руйнацію цього моста спричинила безвідповідальність водіїв, адже попри заборону через аварійний міст продовжували курсувати багатотонні вантажівки.

Для об’їзду зруйнованої переправи встановили відповідні дорожні знаки, а робітники вже розпочали демонтаж зруйнованих елементів мостового переходу через річку Західний Буг та проводять підготовчі роботи для проведення аварійно-відновлювальних робіт.

До слова, цей міст був включений до списку Національної програми відновлення мостів, що є частиною програми «Велике будівництво» і на сьогодні вже завершується розроблення проєктної документації на капітальних ремонт цієї штучної споруди.




коментарів: 4
  1. Якби машини по дорогах не їздили, дороги були б в набагато кращому стані !

  2. А на черзі новий міст,ще невідомо де, і не дай Боже на ньому будуть авто і під ним – авто, люди…
    Що, знов комісія на чолі з “провідними експертами” буде робити висновки: винні водії багатотонних фур??? Шукай вітра в полі.
    Да ребятки, цинізм і скотство по відношенню до людей такого попереднього розслідування аж зашкалює. Хоч би списали на бракоробів Радянського Союзу.
    Так що відповідальні за експлуатацію цього моста і майбутніх аварійних мостів–спіть спокійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа