<

Вимагання, грабежі та «шабля в груди»: Двох мешканців Нововолинська засудили за ряд зухвалих злочинів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 26.09.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську двоє раніше судимих чоловіків потрапили за ґрати за вчинення ряду злочинів: завдання тяжких тілесних ушкоджень, грабежі, хуліганство, вимагання, крадіжки та порушення правил адміністративного нагляду.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

26-річному та 21-річному мешканцям Нововолинська суд призначив покарання у виді позбавлення волі – старшому –  5 років та 3 місяці, молодшому – 4 роки та 6 місяців.

Злочини молодики чинили зухвало – підійшовши до перехожих, серед яких траплялися і неповнолітні – били та відбирали гроші. Тероризували учнів та студентів профтехучилища, не дозволяючи виходити з гуртожитку, кидали камінням у вихователів й чинили різноманітні непристойності.

Старший викрадав гроші з авто та продукти з магазину. А одного разу у грудні 2015 року кілька разів застромив сувенірну шаблю в груди знайомому, який не помер лише завдяки вчасно наданій медичній допомозі. 

При цьому всі ці злочини зловмисник чинив, перебуваючи під адміністративним наглядом після звільнення з місць позбавлення волі, порушуючи встановлені заборони змінювати без повідомлення компетентним органам місце проживання, виходити з квартири після 22.00, перебувати в закладах торгівлі та місцях розпивання спиртного тощо.

Обоє засуджених з весни 2016 року перебували у СІЗО та у суді під тиском неспростовних доказів визнали свою вину у вчиненні злочинів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер