<

Вимагали неіснуючий борг: на одному з блокпостів Волині затримали колишніх нацгвардійців з Києва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 17.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
654
/ Коментарі відсутні

Двоє чоловіків під виглядом добровольців територіальної оборони вимагали у мешканця Луцька неіснуючий борг. За відмову платити — погрожували фізичною розправою.

30-річний чоловік та його 49-річний спільник – у минулому військовослужбовець Нацгвардії – розробили план кримінального заробітку. Змовники вимагали у мешканця Волинської області вигаданий борг. Для переконливості розповідали, що перебувають в одному з військових формувань, повідомляє поліція Волині.

Коли чоловік відмовився платити, вимагачі почали погрожувати фізичною розправою. Після відібрали у підприємця 25 000 гривень і військову амуніцію, призначену для бійців на фронті. Через деякий час, на вимогу зловмисників, підприємець передав їм ще одну суму «відкупних» – більше 5 000 доларів США.

Однак на цьому столичні жителі вирішили не зупинятися. Вони силою посадили чоловіка в автомобіль та намагалися вивезти до Києва.

На одному з блокпостів оперативники затримали зловмисників. У фігурантів вилучили гроші, мисливський карабін, автомат Калашникова, пістолет Макарова та набої різного калібру.

Наразі їм уже вручено підозри. За скоєне змовники можуть провести за ґратами до 12-ти років. Процесуальне керівництво здійснює Волинська обласна прокуратура. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця