<

Вилучили психотропів на 300 тис грн: у Луцьку затримали неповнолітнього наркокур’єра

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 14.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
211
/ Коментарі відсутні

13-го січня у Луцьку правоохоронці затримали 17-річного наркокур’єра. При собі він мав 150 г психотропної речовини Альфа «PVP» та 2 закладки з цією речовиною.

Щомісячно фігурант реалізовував близько 500 закладок та отримував за це дохід – 70 000-90 000 гривень, повідомляє поліція Волині.

Встановлено, що наркозловмисник забезпечував функціонування телеграм-каналу зі збуту наркотиків та психотропів, надсилав поштові відправлення із забороненими речовинами по Україні, залишав для потенційних клієнтів мастер-клади та закладки на території Луцька й Волинської області.

Аби не втратити важливі речові докази, за місцем проживання наркоділка поліцейські провели невідкладний обшук.

Там виявлено 450 г психотропної речовини Альфа «PVP»; понад 30 готових закладок, вагою 50 г; електронні ваги; зіп-пакети; ізоляційна стрічка; мобільний телефон; дві банківські карти.

Усе це скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Вартість вилучених психотропів за цінами «чорного» ринку становить понад 300 000 гривень.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. 

Вирішується питання про оголошення наркодилеру підозри та обрання йому запобіжного заходу. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця