<

Викрили волинських «євробляхерів», які хотіли уникнути сплати податків на майже 190 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 28.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинська митниця викрила незаконні дії 8-ми громадян України, які хотіли уникнути сплати податків на майже 190 тисяч гривень.

На підставі офіційних даних, отриманих в одному листі від митних органів Литовської Республіки, викрили незаконні дії 8-ми громадян України, – інформують територіальні органи ДФС у Волинській області.

Для зменшення розміру митних платежів вони подавали до оформлення неправдиві відомості про ціну придбаних у литовських компаній легкових автомобілів.

Різниці між справжньою (за декларацією експорту з Литви) та спотвореною (за декларацією імпорту в Україну) цінами договорів купівлі-продажу вживаних  «RENAULT» становили від 2 тисяч до 3700 Євро. Відтак, ці громадяни під час митного оформлення автомобілів недоплатили у державний бюджет загалом 188,8 тис грн.

Дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати у повному обсязі митних платежів, караються відповідно до ст.. 485 Митного Кодексу України штрафом у розмірі 300 відсотків несплачених митних платежів. Відповідні справи про притягнення громадян до відповідальності передані волинськими митниками на розгляд суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа