<

Викликів перед нашими командами у Володимирі й Нововолинську дуже багато, але ми до цього готові, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 10.11.2020 / Новини / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Говорячи про підсумки місцевих виборів, що відбулися 25-го жовтня, куди не глянь – скрізь треба змінювати ситуацію. Викликів перед новими командами, що перемогли на виборах у Володимирі і Нововолинську, дуже багато.

Про це народний депутат Ігор Гузь розповів в ефірі телеканалу “Аверс”, – йдеться на його офіційній фейсбук-сторінці.

Нардеп пояснює, що перший виклик це – пандемія і стан медицини загалом. Сьогодні всіх це цікавить. Треба дуже оперативно готуватися до вирішення цих проблем.

Другий – бюджет. Він буде дуже складний, і рік буде складний. Ігор Гузь каже, що бачив показники держбюджету і знайомий з прогнозами аналітиків.

Звичайно, це і питання опалювального сезону, прибирання міста, озеленення, ремонту дахів та прибудинкових територій. Актуально також облаштування належним чином парків і скверів, освітлення та багато іншого.

Говорячи про збільшення надходжень до бюджету, команда розуміє, що це серйозна робота з інвесторами.

Прикордонному округу, за словами парламентаря, дуже пощастило, бо держава серйозно попрацювала, роблячи ставку на ремонт дорожнього покриття. Наприклад, зробили дорогу з Володимира до Луцька, з Володимира до Нововолинська, з Володимира до Устилуга поклали перший шар асфальту, покладуть і другий. З Нововолинська на Іваничі – це його ініціатива і 7 кілометрів дороги теж роблять.

“Хороші транспортні сполучення – це серйозний фактор для співпраці з інвестором. Думаю, ми тут зробимо прорив”, – стверджує нардеп.

Крім того, в Ігоря Гузя та його новообраної команди є дуже багато ідей щодо розвитку, проведення інвестиційних форумів: треба підсилити внутрішні структури, які мають займатися грантовою діяльністю – так би мовити, економічним пожвавленням. Нині є достатньо молоді й енергійні команди зайшли в міста, які хочуть реально змінювати ситуацію.

“Переконаний, що ми не підведемо і покажемо мешканцям Володимира і Нововолинська нову якість підходів”, – додав він.

В окрузі парламентаря є такий факт, що жодного разу діючого народного депутата не переобирали.

“А мій результат – 30 % у 2014 році і 59 % у 2019 році. Я своїх колег переконую, що їхній результат має бути подібний. А чому так сталося – бо ми з моєю командою показали нову якість”, – каже Гузь.

Багато хто каже, що не бачили, як працювали попередники, але побачили, як працює він з командою. Так само і зараз люди повинні відчути, що може бути інше ставлення, а це дуже важливо, коли міський голова йде до людей. І він подає не звіти для бюджетників, а бере участь у живому спілкуванні. І в міського голови має не просто бути реакція на проблеми, а особиста причетність та контроль над навіть дрібною ситуацією.

“Команда має бути професійною, у якої є совість, а не думає, що все і так сприймуть, усе проковтнуть. Викликів насправді багато і ми готові до цього”, – підсумував він.




один коментар
  1. Новообраним депутатам бажано швидше приступати до роботи. Бо Сапожніков прилаштовує своїх поплічників на теплі місця!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця