<

Вихователька у луцькому садочку роздавала потиличники дітям та заклеювала рот скотчем: поліція проводить перевірку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 18.02.2021 / Новини / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Роздавала потиличники та заклеювала рот скотчем. Так в одній із груп луцького дитсадочка № 37 виховували чотирирічних дітей. Робила це показово – перед усією групою, при цьому сама говорила малюкам, що це “секретик”. Таку ситуацію батьки виявили випадково, адже діти почали приходити з садка з синцями й подряпинами.  

Діти, нібито, не хотіли лягати спати і шуміли. 

Журналісти Конкурент звернулися за коментарем до завідувачки садочка Валентини Вінник. У телефонній розмові із нашими журналістами жінка запевнила, що у них ніколи подібних ситуацій не траплялося. А вихователька, яка заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу. Керівниця садочка каже, що ситуація має вирішитися в інтересах дітей. 

Тим часом в управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька намагалася “прилякати” дуже активного хлопчика. 

“Був скотч, тому що дітки обривають всі ці картинки-маркування, і вихователь їх канцелярським скотчем підклеює. Скотч був тоненький. Він (хлопчик – ред..) дуже шумів, дуже кричав, мама стверджує, що він активний хлопчик. І вихователька, маючи скотч в руках, каже йому: “Зараз заклею ротика”. Так його прилякала. Так пояснює вихователька”, – коментує начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко

Чиновниця каже, що “чисто з людської позиції” вона не може не дати виховательці допрацювати до пенсії.

“Людині 56 років. Скажіть, як я би вчинила з чисто людської позиції, якщо б не дозволила їй допрацювати і дослужити в тій сфері, в якій вона пропрацювала 30 років?” – каже головна освітянка Луцька. 

Детальніше дивіться у відео:

Ситуацію прокоментували у поліції Волинської області.

Наразі до поліції жодних офіційних звернень з цього приводу не надходило. Якщо потерпіла сторона направить відповідну заяву, поліція зареєструє відомості і в ЄРДР за ознаками ст. 125 Кримінального Кодексу України. Наразі ж, за виявленою публікацією, у відповідності до Закону України «Про звернення громадян», правоохоронці зареєстрували цей факт у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

За цим фактом триває перевірка, за результатами якої приймуть остаточне процесуальне рішення.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер