<

Вийшла друком книга про відомих волинян сучасності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 17.01.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Творці газети «Твій вибір» і сайту «Т1.ua – Твій портал» видали другу збірку інтерв’ю «Топ-волиняни».

У книзі ви знайдете відверті розмови з найбільш авторитетними людьми Волині. У щирих інтерв’ю із земляками дізнаєтеся про їхнє життя, діяльність та досягнення.

Герої збірки – представники інтелігенції, культури, церкви, медицини, учасники АТО, волонтери, державні діячі, керівники підприємств, спортсмени та інші поважні люди.

Саме вони є обличчям нашого краю, тими, кого шанують і поважають, тими, на кого варто рівнятися. Видатні волиняни розповідають про власний життєвий шлях, світоглядні позиції та секрети успіху, розкривають свій внутрішній світ.

«Топ-волиняни» – не рейтинг.

Видавці книги не визначали, хто більше чи менше достойний, адже всі особистості багатогранні та зробили вагомий внесок у розвиток нашого краю та країни. Персонажів для збірки інтерв’ю допомагали вибирати люди, надсилаючи велику кількість анкет, розміщених в обласних тижневиках.

Це друге видання «Топ-волинян», яке доповнює попереднє, видане 2012 року. Проте і ця, оновлена та доповнена книга, не зуміла вмістити інтерв’ю зі всіма особистостями, вартими уваги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа