<

Вибух у Гаазі: постраждало 9 чоловік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 28.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Гаазі в неділю, 27 січня, вибухнув житловий будинок, у ніч на 28 січня вдалося дістатися до 28-річного чоловіка, який провів під руїнами обрушеного вибухом будинку близько 8 годин.

У житловому будинку у нідерландському місті Гаага у неділю, 27 січня, стався вибух. Внаслідок цього обвалилась частина триповерхового будинку на вулиці Ян ван дер Хайденстраат. Зокрема, зруйнований фасад будинку, а уламки розкидало по всій вулиці, передає Укрінформ.

Внаслідок вибуху було поранено щонайменше дев’ять людей, повідомила пожежна охорона. Семеро з них були відправлені у лікарні. Окрім того, були пошкоджені прилеглі будинки та автомобілі, що стояли поруч.

“Загалом, з-під завалів витягли чотирьох людей. Останній, 28-річний чоловік, був звільнений уночі”, – кажуть рятувальники.

Вони певні, що під завалами більше немає людей. Наразі техніка розбирає стіни, проте через побоювання щодо подальшого обрушення роботи ведуться дуже повільно та обережно. Територія довкола будинку огороджена.

За даними нідерландської поліції, в будинку міг статися вибух газу. Аварійні служби оцінюють ситуацію і складають план дій для перевірки сусідніх будинків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер