<

Вибух на Миколаївщині: під завалами знайшли тіло загиблої

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:17 | 28.11.2021 / Новини / /
Перегляди
235
/ Коментарі відсутні

27-го листопада в місті Нова Одеса Миколаївської області в багатоповерховому будинку стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху загинула жінка. Крім того, постраждали троє людей, яких дістали з-під завалів. У сусідньому під’їзді від зупинки серця також помер чоловік похилого віку. Ще 50 мешканців будинку евакуювали.

Вибух стався в кутовій частині 5-поверхового будинку, внаслідок чого два верхні поверхи було повністю зруйновано. Станом на 16:46 на місці події тривав демонтаж зруйнованих частин будівлі, повідомили в пресслужбі ДСНС України, – передає OBOZREVATEL.

За інформацією рятувальників, трьох постраждалих вони передали медикам. В одного попередньо перелом руки та пошкодження хребта, дві людини – в шоковому стані.

У ході демонтажу співробітники ДСНС деблокували тіло жінки з квартири на четвертому поверсі. Медики констатували її смерть.

Крім того, за інформацією поліції, у квартирі на 4 поверсі може перебувати ще одна жінка.

Тим часом пресслужба Миколаївської обладміністрації повідомила, що внаслідок вибуху у сусідньому під’їзді загинув чоловік похилого віку – за попередньою інформацією, від зупинки серця на тлі серцево-судинної недостатності. За даними обладміністрації, евакуйовано було 62 особи.

У місті розгорнули штаб із ліквідації наслідків НС, штаб для надання допомоги постраждалим. Вибух класифіковано як надзвичайну ситуацію техногенного характеру місцевого рівня.

До пошуків постраждалих залучили кінологічну групу в складі трьох людей та двох собак.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця