<

Вибух гранати в Кривому Розі: постраждали троє поліцейських

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 9.08.2021 / Новини / /
Перегляди
199
/ Коментарі відсутні

8-го серпня 61-річний житель Кривого Рогу, колишній учасник АТО, підірвав гранату. Внаслідок вибуху чоловік та троє правоохоронців отримали осколкові поранення.

Близько 17:23 до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, який повідомив, що планує підірвати гранату біля одного із будинків по вул. Кармелюка в Інгулецькому районі міста – повідомляється на офіційному сайті поліції Кривого Рогу.

За викликом прибули поліцейські міста Кривого Рогу, які розпочали перемовини з чоловіком та викликали на місце події оперативні служби. Під час розмови чоловік віддав правоохоронцям один боєприпас «РГД-5», який тримав у руках. Однак після цього раптово з кишені дістав другу гранату та підірвав.

У цей же день в помешканні чоловіка поліція провела обшуки, в результаті яких було вилучено ще дві гранати. Вибухові пристрої направлено на експертне дослідження.

За фактом вибуху гранати поліція відкрила два кримінальні провадження: за ч. 1 ст.263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів) та за ч.1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) ККУ. Досудове розслідування триває. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця