<

Вибух газу на Миколаївщині: рятувальники продовжують пошук людини під завалами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 28.11.2021 / Новини / /
Перегляди
221
/ Коментарі відсутні

Підрозділи ДСНС продовжують демонтаж конструкцій будинку, що вибухнув 28-го листопада. Внаслідок вибуху зруйновано 2 квартири на четвертому та 2 квартири на п’ятому поверхах.

З будинку евакуйовано 54 особи. Внаслідок вибуху загинуло 2 особи та постраждало 3 особи (підрозділами ДСНС вивільнені з під завалу, в однієї особи перелом передпліччя), 2 особи – в шоковому стані. Повідомляє пресслужба ДСНС.

28-го листопада продовжуються роботи по демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливої заблокованої особи.

Аварійно-рятувальні роботи проводяться безперервно та організовані позмінно (особовий склад міняється через кожні півгодини). На місці розгорнуто два намети ДСНС (пункт обігріву і відпочинку для о/с та штаб з ліквідації), намет Червоного Хреста (забезпечують харчування).

Нацполіцією разом з Нацгвардією організовано охорону громадської безпеки та недопущення мародерства.

Дана подія за класифікаційними ознаками підпадає під надзвичайну ситуацію техногенного характеру об’єктового рівня (виникнення безпосередньої загрози життю людей, що призвело до екстреної евакуації понад 50 осіб).

Місцевими органами влади надається допомога постраждалим мешканцям (на даний час з 30 відселених квартир будинку в готелі виявив бажання поселитися 1 мешканець, всі інші тимчасово будуть перебувати у родичів та знайомих).

На місці працює штаб з ліквідації наслідків події та оперативна група ГУ ДСНС в Миколаївській області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер