<

#ВИБОРИ: Координатор мережі ОПОРА Катерина Шарпата розповіла БУГу про порушення на дільницях 19-го округу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 21.07.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Громадська мережа “ОПОРА”, станом на 16:30 зафіксували близько 30 порушень на виборчих дільницях області. Деякі із них у 19-му виборчому окрузі.

Журналістка БУГу телефонному режимі дізналася від координатора мережі ОПОРА на Волині Катерини Шарпатої, що у 19-му виборчому окрузі найбільш поширеним порушенням була недостатня кількість скриньок для голосування.

У селі Стара Лішня Іваничівського району спостерігачка від мережі зауважила, що секретар ДВК не вела протокол початку засідання, що є більш серйозним порушенням.

Катерина зауважила, що під час парламентських виборів спостерігається набагато більше порушень пов’язаних з розміщенням агітаційих матеріалів, ніж це було під час виборів президентських.




один коментар
  1. Шановнi виборцi! Думайте i голосуйте! Хто ще не проголосував, будь ласка, голосуйте та закликайте голосувати родичiв, друзiв, знайомих! Зовiть усiх на виборчi дiльницi, телефонуйте усiм знайомим! Саме зараз вирiшується доля України! Саме ваш голос може стати вирiшальним. Саме вiд вас залежить усе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок