<

Вибори на Волині: законотворець Євген Мельник не знає законів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:41 | 6.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0431

Народний депутат України Євген Мельник, який балотується у 19-му окрузі на позачергові вибори 2014 у Верховну Раду України, заявив про те, що йому перешкоджають у передвиборчій агітації в окрузі, – інформує інтернет-видання «БУГ».

Про це він розповів під час творчої зустрічі з виборцями у Нововолинську, у суботу, 4 жовтня.

«Не купився у Верховній Раді, не продався тут на окрузі, і в Нововолинську і у Володимирі-Волинському… – він, як нардеп, дуже шкідливий для комунрегіоналів», – розповідає про себе Євген Мельник та продовжує:

«І тому рішенням Нововолинської міської ради, спеціально для Євгена Мельника заборонено йти й агітувати людей за себе у всіх держустановах. Сьогодні усе робиться для того, аби зашкодити знову перемогти нам».

Однак, народний депутат-законотворець, очевидно, забув про існування закону «Про вибори народних депутатів України» від 17.11.2011 № 4061-VI, у статті 74 розділу IX  якого йдеться про правила передвиборної агітації, зокрема:

«… 3. Забороняється використання приміщень органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, для проведення передвиборної агітації за рахунок коштів виборчих фондів партій, кандидатів у депутати в одномандатному окрузі.

  1. Забороняється проведення агітаційних заходів, розповсюдження передвиборних агітаційних матеріалів, демонстрація агітаційних фільмів чи кліпів, розповсюдження виборчих листівок, плакатів, інших друкованих агітаційних матеріалів чи друкованих видань, у яких розміщено матеріали передвиборної агітації, публічні заклики голосувати за чи не голосувати за партії – суб’єктів виборчого процесу, кандидатів у депутати в одномандатному окрузі або публічна оцінка діяльності цих партій чи кандидатів у депутати під час проведення заходів, організованих органами державної влади, органами влади Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування, державними чи комунальними підприємствами, закладами, установами, організаціями.

{Статтю 74 доповнено новою частиною згідно із Законом № 709-VII від 21.11.2013}

  1. Забороняється розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа