<

Вибори на Волині: брудні прийоми проти кандидатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 22.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
pr

Виборча кампанія – на фінішній прямій, і в ці дні дедалі частішими стали новини про нечесні методи боротьби, які застосовують окремі кандидати, – повідомили у прес-службі кандидата.

У ніч з 21 на 22 жовтня у містах Володимирі-Волинському та Любомлі невідомі розкинули листівки із наклепами на кандидата у народні депутати від партії «Народний Фронт» у виборчому окрузі №19 Ігоря Гузя. Подібні випадки фіксувалися минулими вихідними й у Нововолинську.

«Діяли, наче щурі та «тітушки», – під покровом ночі. У матеріалах «чорнухи» звинуватили кандидата Ігоря Гузя в непомірних статках і нечесних методах політичної боротьби. Звісно, уся ця «агітація» немає жодних вихідних даних, передбачених виборчим законодавством.

«Нечесні методи політичної конкуренції здаються мені ще більш неприйнятними у зв’язку із абсолютно іншою суспільно-політичною обстановкою, у якій проходять парламентські вибори 2014 року. Адміністративний тиск на виборців відсутній, у Верховну Раду потраплять у більшості своїй партії Майдану, тому брудні технології у передвиборчій боротьбі не личать силам, які ще вчора спільно воювали проти януковичів», – йдеться у зверненні прес-служби.

«Моя команда задекларувала абсолютну прозорість нашої кампанії, невикористання брудних і неправових методів агітації. Вірю, що наші виборці змінилися і зуміють розрізнити програмні тези кандидатів від замовних безпідставних звинувачень, які підкидаються людям під двері», – прокоментував розкидання «агіток» із «чорнухою» кандидат у народні депутати у виборчому окрузі №19 Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа