<

Вибори до російської Держдуми: стало відомо, скільки українців з Донбасу на них проголосували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 19.09.2021 / Новини /
Перегляди
525
/ коментарі 4

Представники російської опозиції говорять про те, що на виборах до Держдуми щонайменше 200 тисяч голосів – це голоси українців із тимчасово окупованих РФ територій.

Деяким мешканцям Донбасу російські паспорти видали прямо на території виборчої дільниці, безпосередньо перед волевиявленням, про це йшлося в ефірі телеканалу “Україна 24“.

Росіяни й надалі масово звозять українських громадян із окупованого Донбасу на виборчі дільниці в РФ, аби ті проголосували на виборах до Держдуми. 

Сьогодні, 19-го вересня, – третій день виборів.

Із самого ранку людей почали звозити до Ростовської області (РФ) автобусами. Вони курсують майже щогодини. Також мешканців окупованих Донецької та Луганської областей підвозять на дільниці для голосування залізницею. 

Щонайменше 200 тисяч українців із окупованої Донеччини та Луганщини вже проголосували на виборах до державного органу Росії.

Нагадаємо, на вибори до Держдуми, де голосують мешканці ОРДЛО, не допустили спостерігачів. За даними журналістів, в одному з таких районів — Тарасівському — явка склала 30% вже до 12 години дня.




коментарів: 4
  1. Для нас же не люди – головне. Україна –понад усе !
    Коли маленьку дівчиннку запитали: “Що треба зробити, щоб люди на світі подобрішали і світ став кращим?” Вона відповіла: “Надо, чтобы все хорошие дяденьки собрались и убили всех плохих”.
    Тепер остається зачекати, коли всі сепаратисти куплять білети в Росію і виїдуть з Донбасу, бо мають російські паспорти. І земля знову буде наша. А люди? Люди–дєло приходящее, а зємля–вєчная.

    • угу, буде земля – буде шо продати. Бо ніхто Донбас відбудовувати не буде, продадуть як воно е. Але мотлоху нічого не світить, ну якшо він не біля корита, звичайно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок