<

В’ячеслава Аброськіна призначено заступником глави Нацполіції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:35 | 11.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін призначений заступником голови Національної поліції України.

Відповідний наказ підписав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Про це повідомляє прес-служба відомства, – повідомляє “112”.

“Глава МВС Арсен Аваков підписав наказ про призначення генерала поліції третього рангу В’ячеслава Аброськіна на посаду заступника голови – начальника Головного управління Національної поліції у Донецькій області. Відповідне подання про призначення вніс голова Національної поліції України генерал поліції третього рангу Сергій Князєв”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Зазначимо, що службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1994 році на посаді оперуповноваженого відділення карного розшуку Ленінського райвідділу Управління МВС України в Севастополі.

Після окупації Криму Росією в березні 2014 року залишив півострів і був призначений керівником управління організації розкриття злочинів проти власності та розшукової роботи Департаменту карного розшуку, заступником начальника департаменту.

У листопаді 2014 року Аброськін був призначений на посаду начальника ГУ МВС України в Донецькій області.

Нагадаємо, 14 листопада керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе заявила, що йде у відставку.

16 листопада Аваков офіційно представив Вадима Трояна як виконуючого обов’язки керівника Нацполіції.




один коментар
  1. Клас. Чим далі, тим краще. Ця влада все радує.
    Не вийшло в Криму залишитися, … по тихому зашився сюди і тепер великий український патріот. Не дивлячись на таких спротив все ж признали. От і показує народна влада де вона той народ мала..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер