<

Вугільну промисловість Волині обговорювали у профільному Міністерстві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 12.12.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Фінансування 10-ї шахти, перспективи КХП № 2, формування бюджету на наступний рік – ті питання, над якими працюватиме губернатор Волині зі своєю командою у 2015 році. Про це повідомляє «Волинська Правда» посилаючись на прес-службу облдержадміністрації.

Зокрема, заплановано, що голова облдержадміністрації матиме зустріч у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, де й обговорюватиме, яким чином відновити фінансування будівництва шахти № 10 «Нововолинської», котра є стратегічним об’єктом волинської вугільної промисловості. Варто зауважити, що учора тема волинського вугілля уже звучала у стінах міністерства: розглядали волинську програму розвитку гірничих робіт на 2015 рік, а за клопотання Володимира Гунчика участь у нараді взяв Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков.

Також голова облдержадміністрації лобіюватиме збільшення лімітів на газ, передбачених для потреб 14-ї механізованої бригади. У мінагрополітики Володимир Гунчик матиме зустріч, предмет розмови якої – стан справ на ДП «Луцький КХП №2». Зокрема, влада Волині націлена прохати міністра розглянути питання передачі до сфери управління Державного агентства резерву цілісного майнового комплексу КХП №2.

Передбачено також і зустрічі у Міністерстві фінансів України, де голова облдержадміністрації обговорюватимуть питання формування бюджету краю на 2015 рік, та у Адміністрації Президента України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця