<

Втекла через сварку: на Ковельщині розшукали 16-річну дівчину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 28.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
964
/ коментарі 2

Ще 24-го січня дівчина повинна була приїхати з села Кам’янка в селище Головне Ковельського району до ліцею. Однак за місцем призначення вона не з’явилась, тож поліція розпочала пошуки.

Правоохоронці опрацьовували кожне повідомлення, опитували місцевих мешканців, підключили на допомогу профільні служби та житомирських колег, повідомляє поліція Волині.

«Спочатку розшукували дівчину в Ковельському районі. Потім надійшла інформація, що вона може перебувати на Житомирщині, тож відправились на пошуки туди», – розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Ковельського РУП Андрій Заньчук.

За словами офіцера, дехто говорив, що бачив дівчину, схожу за описом.

“Ми відпрацьовували так звані «притони», де збирається молодь, обходили будинки кожного села – і так майже дві доби», – говорить Андрій Заньчук.

26-го січня дівчину знайшли за однією з адрес, де проживали заготівельники лісу. Ті повідомили, що дівчина прибилась до них і сказала, що може допомагати, бо хоче заробити грошей. 

Неповнолітню правоохоронці забрали і доставили в Ковельське РУП, звідки поліцейський офіцер громади привіз її в навчальний заклад.

З матір’ю провели профілактичну бесіду, адже, зі слів дівчини, саме через сварку з нею вона вирішила втекти. Вирішується питання про притягнення її до відповідальності.

Як зазначають, з юнкою нині все добре. 




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер