<

Всеукраїнський фестиваль графіті «Алярм-2016» вдруге організовують у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:07 | 11.06.2016 / Новини /
Перегляди
5
/ 1 коментар

«Алярм-2016» – всеукраїнський фестиваль графіті. Загалом він відбувається вчетверте, а у Луцьку – вже вдруге. Торік у своїх роботах вуличні митці втілювали у життя найсміливіші задуми.

З 11 по 12 червня на території луцького авторинку натхненно працюють художники з Одеси, Львова, Івано-Франківська, Києва, Сум тощо. Луцька картонно-паперова фабрика люб’язно надала організаторам заходу свій паркан як «полотно для творчості» – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини

Що ж саме малюють на стінах, розповів учасник фестивалю Андрій з Івано-Франківська: «Малюємо свої закодовані імена, або персонажів в абстрактній стильовій формі».

На створення одного такого зображення художник витрачає від двох днів до декількох тижнів. Факторів впливу дуже багато: складність ескізу, насиченість кольору, площина нанесення, погода, настрій та натхнення.

«Головне – це знайти свій унікальний стиль. Саме персональний «почерк» і вирізняє художника графіті», – каже художник Данило із Сум. А також додає, що не пропускає жодного фестивалю, оскільки це прекрасна нагода не лише попрактикуватись, а й поспілкуватись, обмінятись досвідом та навчитися чомусь новому.

В рамках луцького фестивалю організатор подбав не лише про практичну, а також і про теоретичну та розважальну програми. Відтак, учасники зможуть послухати лекції графіті-художників старої школи, поспілкуватися з польським майстром графіті та взяти участь у «скетч батлі графіті».

4567w
45678908w
45678906w
45678905w
4567890w
45678w




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер