<

Всесвітня мотоциклетна жіноча естафета: леді на байках з Польщі та Литви відвідали Луцьк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:35 | 29.05.2019 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Луцьк приїхали учасниці Всесвітньої мотоциклетної жіночої естафети. Візит байкерок з України, Литви та Польщі відбувся 28 травня. 

Про це повідомляє Волиньпост.

Так, 25 лютого 2019 року у Великій Британії стартувала Всесвітня мотоциклетна жіноча естафета (WRWR). Відтак, український етап триває впродовж чотирьох днів з 28 по 31 травня. 

Згідно з узгодженим з організаторами маршрутом 28 травня учасниці естафети проїхали через міста Ковель і Луцьк. Далі вони попрямують до міста Дубно Рівненської області. 

Із Польщі леді на мотоциклах заїхали на Волинь через пункт пропуску «Ягодин». Вже у Ковелі до мотоколони долучилася мотоциклетна спільнота Волинської області. А у післяобідню пору, дещо збившись з графіку, учасниці естафети приїхали до Луцька. При в’їзді в місто Луцьк до мотоколони долучилися представники ГО «Галицько-Волинський Байкер». 

Гостям на байках влаштували екскурсію замком Любарта. Окрім того, біля замку учасниці естафети пофотографувалися з місцевою дітворою, а дехто навіть “погазував” на байку. Наступна локація – місто Дубно. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер