<

Все буде гладко: 5 причин придбати праску Philips

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 16.11.2018 / Новини / /
Перегляди
50
/ 1 коментар

Досить часто у рейтингах неулюблених побутових справ на думку домогосподарок зустрічається миття посуду, прання штор та прасування. І якщо з першими двома пунктами все зрозуміло, то останній примушує задуматися. Здавалося б, що складного та втомлюючого може бути у процесі прасування? Однак, якщо мова йде про щоденні величезні «стопки» домашнього текстилю та одягу, сама собою приходить думка, що набриднути процес прасування може дуже і дуже швидко.

Звичайно, величезне значення має ще й «знаряддя праці», тобто праска. Якщо вона важка, «неповоротка» і нефункціональна, полюбити процедуру прасування навряд чи вдасться. Втім, якщо під рукою є ергономічна та зручна у використанні праска Philips, впоратися з цілою купою речей можна швидко і майже без зусиль.

Переваги брендових прасок

Позбавитися від складочок та заломів, повернути до життя сукню, що довго «ховалася» у надрах шафи, додати презентабельності новому костюмчику – все це (та навіть більше) можна зробити за допомогою звичайнісінької праски. Відповідно, немає нічого дивного в тому, що представлені на moyo.ua праски Philips та парогенератори того ж бренду користуються вражаючим попитом. Крім того, вони мають цілу купу сильних сторін, серед яких:

1. Висока якість. Надійність та довговічність прасок Philips зумовлена тим, що у процесі їх виробництва використовуються лише найсучасніші промислові технології, а також перевірена якісна сировина. Крім того, обов’язковою практикою бренду є аналіз кожної розробки на предмет відповідності сучасним загальноприйнятим стандартам якості.

2. Функціональність. Як уже згадувалося вище, в арсеналі Philips представлені звичайні праски, а також моделі, оснащені потужним парогенератором. Кожен тип пристроїв відрізняється у функціональному плані, оскільки призначений для виконання конкретного кола завдань.

3. Стильний дизайн. Виглядають праски Philips дуже стильно, оригінально та яскраво. Їхній дизайн та форм-фактор варіюється в залежності від «канонів» серії, тому обрати модель на свій смак може кожен бажаючий. В асортименті представлені як праски в яскравих, насичених корпусах, так і моделі нейтральних кольорів.

4. Гнучкість цінових рамок. Оскільки вартість праски у переважній більшості випадків залежить від її функціоналу, модельний ряд Philips складається з бюджетних найпростіших моделей, середніх (і за ціною, і за можливостями) пристроїв та дорогих прасок, оснащених цілою купою корисних опцій.

5. Ергономічність. Ще один «козир» прасок від виробника – зручність у використанні. Вони характеризуються невеликими розмірами, оптимальною вагою та простотою процесу управління.

Всі нюанси використання прасок від відомої нідерландської компанії можна дізнатися, ретельно вивчивши інструкцію з експлуатації, яка входить до базової комплектації кожної моделі.




один коментар
  1. Спірне питання,парові системи,якісніші у Ровенти та Тефаль,бо вони,краще чистяться від накипу. Отже і сила,парового удару,буде стабільно,високою. Стосовно іновацій,поговоримо,як Філіпс,вкрав розробку Тефаля-колектор,для збору накипу. І як Тефаль,подав на них до суду. А Філіпс,не прибрав товар з полиць,а просто прикрив колектор,пластиковою пластиною. Чи про праски,де одна температура,на всі типи тканин. Якщо у вас,не досохла футболка,то сушити такою праскою,будете довго. Так що,чистої води-реклама Філіпса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа