<

Воїнам 14 бригади передали реанімобіль з Німеччини

09:39 | 26.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
464
/ Коментарі відсутні

Представники благодійної релігійної організації з німецького Кельна доправили на Волинь куплений за благодійні гроші реанімобіль. Далі машина поїде до військових 14-ої бригади.

Про це сказала волонтерка Олена Смірнова, пише Суспільне.

Жінка давно співпрацює з військовими та благодійниками. Каже: намагається реагувати на запити одних і координувати роботу інших.

Цього разу реанімобіль повезуть одному з підрозділів волинської 14-ї окремої механізованої бригади, який дислокується в Куп’янському районі. Машина доправлятиме поранених зі стабілізаційного пункту до лікарень, де їм надалі надаватимуть кваліфіковану допомогу.

“Головне – доставляти поранених швидко в ті шпиталі, які потрібно. Зі стабілізаційних пунктів вже дивляться, куди потрібно – чи в Дніпро, чи в Харків, з якими пораненнями йдуть хлопці”, – говорить Олена Смірнова.

Дмитро, військовий 14-ї бригади, приїхав за реанімобілем зі сходу. Каже: у зоні бойових дій їздить на трофейному Камазі, з механічною коробкою передач, до нової машини треба звикнути.

“26 квітня, – говорить Дмитро, – реанімобіль буде вже у військових на Харківщині. Додає: там він дуже потрібний, адже тривають бої, є поранені”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа