<

Воротар «Волині» потрапив у символічну збірну 4 туру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 15.08.2016 / Новини /
Перегляди
47
/ Коментарі відсутні

Впевнена гра воротаря Волині Артема Кичака у суботу проти Зірки з Кропивницького не могла не пройти повз увагу журналістів, які підсумовували матчі 4 туру Ліги Парі-Матч.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

Football.ua, визначаючи свою збірну туру, констатує, що «воротар Волині просто взяв і виграв цей матч для своєї команди». В першому таймі Артем рятував Волинь і після дальніх ударів, і після ударів впритул, і після виходу один в один Гавриша. Але у підсумку виграла саме Волинь і на думку видання, заслуга Кичака в цій перемозі – 50%.

Футбол-UA також поставила Артема на ворота своєї символічної збірної туру. «Якби не надійна гра голкіпера лучан, у Волині не було б шансів здобути першу перемогу в сезоні», – констатує портал. Двічі за Кичака зіграла поперечина, але у воротарській справі без не обійтися без удачі.

Footboom також включив Кичака в свою збірну туру: «Артем у грі проти Зірки був на висоті». Сайт хвалить нашого кіпера не тільки за перший тайм, але й за гру у другій половині матчу. «Коли йому доводилося вступати в гру, Артем був надійним».

Додамо також, що Кичак доклався і до автоголу Баєнка. Саме він сильно вибив м`яча до чужої штрафної і захисник «Зірки» поцілив у власні ворота.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер