<

Волинянина і ще трьох українських бійців звільнили з полону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:33 | 20.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Повідомляється, що це старший сержант Гарнага, молодший сержант Дмитрук і солдат Макуха.

З полону звільнили трьох українських бійців, повідомив Президент України Петро Порошенко у своєму Twitter, – повідомляє Корреспондент.

“Тільки що Ірина Геращенко повідомила, що ще трьох українських героїв звільнили з полону бойовиків. Слава Україні!”, – Написав президент.

У свою чергу, глава СБУ назвав прізвища звільнених із полону українців. Це старший сержант Гарнага, молодший сержант Дмитрук, солдат Макуха.

“Лучанина Сергія Дмитрука звільнили з полону! Просто неймовірна новина! Тільки вчора ми у парламенті з його дружиною Євою проводили брифінг щодо його звільнення, а вже в даний момент він на волі, в рамках обміну полоненими за формулою “три на шість”. Їде разом з іншими хлопцями до Харкова…”, – написав нардеп Ігор Гузь

Згодом Глава Служби безпеки України Василь Грицак повідомив Президенту України Петру Порошенко, що сьогодні на Донбасі звільнили четвертого українського полоненого.

“…Звільнили четвертого полоненого українського Героя. Це Кирпиченко В.В.”, – повідомив президенту глава СБУ Василь Грицак”, – написав прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Twitter.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця