<

Волинянин проведе 4 роки у в’язниці за хабар поліцейському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:13 | 17.07.2021 / Новини / , , /
Перегляди
302
/ коментарі 4

Волинянин, який намагався підкупити слідчого, отримав 4 роки позбавлення волі.

Луцький міськрайонний суд призначив волинянину, визнаному винним у наданні неправомірної вигоди працівнику поліції (ч. 3 ст. 369 КК України), покарання у виді 4 років позбавлення волі, – повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

28 вересня 2017 року чоловіка було викрито під час надання слідчому слідчого відділу Луцького відділу поліції неправомірної вигоди в розмірі 100 доларів США та 2 700 гривень за вирішення питання про не притягнення його племінниці до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми.

Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.

Покарання, передбачене згідно з санкції ч. 3 ст. 369 КК України за пропозицію чи надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.




коментарів: 4
  1. За глум над поліціянтом в особливо важкій формі ще й мало отримав! Ну хто ж стільки мало дає на лапу??!

  2. Опублікуйте скільки чинуш ,митників,поліцейських, прокурорів, суддів ,отримали реальний строк за отримання хабаря? Що нема таких? В нашій країні тільки пробують дати , але ніхто не бере, правда? Тому так живемо навколо одна правда!

  3. Зате мЕДВЕДЧУКУ, за державну зраду – домашній арешт. Дуууууже справедливе у нас правосуддя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця