<

Волиняни задекларували майже 204 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 30.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У І кварталі 2017-го року волиняни задекларували 203,8 мільйона гривень доходів. Завдяки сумлінню цих громадян бюджети отримають 4,2 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,1 мільйона гривень військового збору.

Про це повідомляють у  відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

«Тобто, перші три місяці деклараційної кампанії засвідчили, що волиняни досить відповідальні в питанні звітування про отримані у минулому році доходи.  Більше 2300 волинських декларантів вже відвідали Центри обслуговування платників чи відділення податкових інспекцій та подали податкову декларацію про майновий стан і доходи. Важливо, що сплачені ними податки поповнять як держбюджет, так і бюджети місцевих громад», – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як свідчить практика минулих років, найбільшу кількість декларантів обслуговують в ЦОП саме в останні тижні. Отож, в Головному управлінні ДФС у Волинській області просять волинян не зволікати з поданням декларації.

«Щоб не створювати черг та уникнути незручностей, просимо волинян не відкладати на останні дні візит до органів ДФС. Як правило, кожен декларант потребує індивідуальної допомоги від наших фахівців з тим, щоб правильно заповнити і подати декларацію. Отож, комфорт під час візиту до Центрів обслуговування платників залежить і від наших клієнтів. Зі свого боку фахівці ДФС намагатимуться надати якісні консультації та необхідну допомогу кожному декларанту», – підкреслила Світлана Савчук.

У паперовому вигляді декларацію можна подати до ЦОП чи відділеннях ОДПІ за місцем податкової адреси декларанта.

Прихильникам сучасних інформаційних технологій ДФС України пропонує декларувати доходи в електронному вигляді. З цією метою працює спеціальний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи в електронному вигляді».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа