<

Волиняни, які віддали життя у війні на Сході

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 14.10.2016 / Новини /
Перегляди
58
/ Коментарі відсутні

Вони назавжди залишаться у нашій пам’яті вічно молодими. Вони ні до кого більше не прийдуть у гості, натомість прийматимуть гостей на своїх могилах.

Вони – різні. Хтось був запальним, а хтось – меланхолійним. Вони любили, сміялися, раділи життю, просто – жили. Усіх їх об’єднало одне – вони загинули за нас. Саме так і не менше. Їх, на жаль, немає з нами. Ми не дізнаємося, якими вони стали б у поважній старості, а вони спостерігають за нами, – повідомляється у спецпроекті Волинських новин.

Вони там – тримають небо. Це волиняни, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції з 2014 року. Більше півтори сотні імен. У кожного з них – власна історія. У кожного залишилися батьки, кохані, діти, друзі. Хтось встиг за свій вік стати батьком і дідом, а є серед цих воїнів і зовсім юні, молоді безвусі хлопці, в яких попереду було все життя: хвацьке, молодече.

Зухвала смерть змусила Волинь заплатити криваву данина війні. Відгомін боїв на Сході України відчули чи не в кожному куточку нашого краю. Пам’ятайте їх. Бо їх не стало, щоб ми жили.

З нагоди Дня захисника України Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало спецпроект для читачів, аби ми ніколи не забували ціну, яку заплатила Волинь за державність України.

Слава Україні! Героям Слава! Герої не вмирають!

У підготовці цієї публікації використані матеріали та фото, опубліковані на сторінках ІА Волинські Новини, інформація, що надіслана Волинською обласною державною адміністрацією та матеріали сайтів: «Книга пам’яті», Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям, https://memorybook.org.ua/index.htm, Нововолинський інформаційний портал, Вісті Ковельщини, блог Краєзнавці, Місто вечірнє, Волинь-нова, «Сегодня» , Обласний координаційний центр допомоги учасників АТО, офіційний сайт міста Володимир-Волинський, сайт https://nekropole.info/ua, інтернет-спільнота ВКонтакті та інші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа