<

Волиняни у Хмельницькому вибороли перемогу із рукопашного бою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:21 | 19.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Хмельницькому відбувся традиційний щорічний відкритий Чемпіонат області з рукопашного бою за участі волинян на честь вшанування пам’яті воїнів–інтернаціоналістів, що загинули у війні в Афганістані та інших локальних війнах ХХ-ХІ століть.

Про це повідомили представники спортклубу.

Організували турнір 13–14 лютого 2016 року.

В даному турнірі взяли участь команди західного та центрального регіонів нашої країни. Волинська область на змаганнях була представлена командою Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» – повідомляють Волинські новини.

Вказаний Чемпіонат з рукопашного бою проходив серед юнаків та дівчат молодших та середніх вікових категорій (від 6 до 15 років) за версіями легкого та повного контактів. Спортсмени ВОСК «Магістр» приймали участь лише у версії повного контакту рукопашного бою, оскільки легкий контакт двобою на теренах Волині практично не культивується.

Незважаючи на «молодий вік» спортсменів, поєдинки завдяки різностильовій підготовці бійців – представників різноманітних контактних видів єдиноборств (ММА, рукопашний бій, козацький двобій, бойове самбо, військове багатоборство і т.д.) із різних куточків України відзначались надзвичайною напруженістю та видовищністю.

Так, за результатами безкомпромісних двобоїв серед волинян в особистому заліку бронзовими призерами турніру у своїх віко–вагових категоріях стали: Костюк Андрій та Іовенко Владислав; срібні нагороди вибороли: Олексюк Назар, Ярмолюк Даниїл, Цицан Владислав,Гончарук Захар, Кравчук Віктор та Гуль Владислав; а першу сходинку п’єдесталу зумів подолати двократний чемпіон України з рукопашного бою Ковальчук Михайло.

Окрім того, волю до перемоги до високі бійцівські якості в ході змагань проявили Іванашко Дмитро таДонсков Даниїл, які у перших двобоях з різницею в один бал поступилися чемпіонам своїх віко–вагової категорій та за правилами змагань, не змогли більше продовжувати поєдинки; Цурков Назар, який кілька сутичок підряд переміг своїх суперників больовими прийомами та у рівній боротьбі поступився спортсмену–господарю змагань, зайнявши 4 місце; Грисюк Олександра, яка проводила свої поєдинки у вищий віковій та ваговій категорії та також обійняла 4 не нагородне місце.

На жаль, мить перемоги та тріумфу не може тривати довго і подолавши одну висоту перед спортсменами одразу постають нові цілі та завдання, на шляху до реалізації яких лежить тяжка рутинна повсякденна робота; а їх тренерами (Грисюком Д.І., Рехнюком В.В.,Магеровським О.В., Єфімовим О.О. та іншими) часто непомітна нікому нелегка та самовіддана праця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер