<

Волиняни можуть виграти ноутбуки, оплативши комуналку в Приват24

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 13.07.2016 / Новини /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

9 ноутбуків упродовж трьох місяців – головні призи для переможців нової комунальної акції від ПриватБанку.

Взяти участь в акції  «Ноутбук за комуналку в Приват24», яка діє з 1 липня 2016 до 30 вересня 2016, може кожен клієнт банку, якому виповнилося 16 років. Для цього потрібно зареєструватись на сайті та здійснити платежі в privat24.ua в розділі “Мої платежі” на суму від 50 грн. Умова: більше платежів –  більше шансів виграти ноутбук. Розіграш подарунків  відбудеться в 3 етапи щомісяця по 3 ноутбуки . Учасник акції за весь її період  може виграти лише один ноутбук.

Цілодобово і безплатно з мобільних номерів детальну інформацію про нову комунальну акцію  клієнти можуть дізнатися за тел.3700 або на сайті ПриватБанку –  на pb.ua/chat.

Оплатити за світло, воду, газ та інше можна за кілька хвилин у відділеннях банку, через термінали самообслуговування та в Інтернет-банку Приват24.

Нагадаємо, четверо волинян стали переможцями у попередній осінньо-зимовій всеукраїнській акції “Комуналка у Приват24 з MasterCard”, ( із 1 листопада 2015 року  до  31 січня 2016 року). У ній міг взяти участь кожен, хто користується Приват24. В Україні відзначили більше сотні  переможців. До слова, першими переможцями торік у листопаді стали  дві лучанки  – працівниця дитсадочку Любов Чубара та підприємець Олена Потейчук. Платіж у грудні в розмірі 1000 гривень за своїх клієнток  зробив уже ПриватБанк. У грудні медсестра з міста Рожище Волинської області Троць Інна Леонідівна одержала подарунок  від ПриватБанку – 1000 грн на картку. Ігор Бойко завдяки своєму персональному менеджеру Зінаїді Оніщук, яка “подружила”  його з Приват24, теж переміг у комунальній акції. Фермер із Ковельського району Волинської області став четвертим волинянином-щасливчиком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер