<

Волинянка відсидить 5 років за продаж українок у сексуальне рабство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 13.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Приставши на позицію прокуратури Волині, апеляційний суд області залишив у силі вирок Луцького міськрайонного суду про засудження громадянина Республіки Польща та його спільниці-волинянки, які вивозили українок за кордон задля сексуальної експлуатації.

Як відомо волинянам, у період з березня 2010 по 14 березня 2014 року зловмисники обманом завербували в Україні та перемістили у місто Вроцлав на територію Польщі кількох молодих дівчат, використовуючи їхню матеріальну залежність та вразливий стан, — інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, що вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області від 20 листопада 2014 року їх обох було визнано винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України, та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окрім того, зі зловмисників стягнуто в солідарному порядку на відшкодування моральної шкоди двом потерпілим від їхніх дій жінкам по 10 тис грн кожній, ще двом – по 5 тис грн.

Попри те, що обвинувачені не визнавали своєї вини і, оскаржуючи вирок, просили виправдати їх, суд, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив торгівців людьми за ґратами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер