<

Волинянка стрілятиме з лука на змаганнях серед військових в США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 10.07.2022 / Новини / , /
Перегляди
244
/ Коментарі відсутні

Військова з Волині Майя Москвич вирушить на Warrior Games, змагання серед військових у США, які відбудуться цьогоріч з 19-го по 28-е серпня.

Дівчина, яка на війні захищає Україну, опублікувала фото, де товариші по службі проводжають її в Америку. Пишуть Волинські Новини.

Warrior Games – змагання серед військових в США. Ще у 2020-му Україну на них запросили, Майя брала участь в національних змаганнях і була обрана в збірну. Але через пандемію їх скасували.

“З початку війни я тримала лук в руках аж один раз. 9-го квітня росіяни вбили мого тренера під Попасною. Зараз в нас має бути кілька тижнів зборів в Англії. Постараюся докласти максимум зусиль на тренуваннях, щоб хоч трохи відновити форму”, – додала дівчина.

Організатори додають, що головне не перемога, а участь. Друзі учасниці від України просять привезти медаль і багато зброї – важкої артилерії, снарядів.

“Хочу, коли повернуся – побачити всіх хлопців живих і здорових. І в повному складі. Мрію вже не стільки про золото, як про те що, коли з Америки приїде багато зброї, ми нарешті почнемо нормально палити русню. Підемо не «зупиняти наступ», а «зачищати територію”, – написала Майя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця