<

Волинянка стала скандальною «зіркою» шоу «Х-Фактор»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 13.09.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

17-річна мешканка райценру Рожище Вікторія Грицюк стала скандальною «зіркою» шоу «Х-Фактор» відразу ж на першому його етапі. І все через те, що судді «зарубали» її виступ в доволі категоричній формі.

«Бумбоксівець» Андрій Хливнюк обізвав її «амбітною посередністю», і ще й додав, що вона здатна «піти по трупах» . «Перегризе горло будь-кому» – підтвердив продюсер Ігор Кондратюк.  А російському музичному критикові Сєргєю Сосєдову не сподобалося …яскраве вбрання дівчини. Шоу демонстрували в ефірі каналу «СТБ» увечері суботи, 12 вересня, – повідомляє Таблоїд Волині.

Гугл каже що Вікторія Грицюк – мешканка Рожища. Хоча сама вона в ефірі шоу сказала, що з Луцька. Втім, може, не хотіла заплутувати українців: частина з них і про Луцьк то нічого не знає, називаючи обласний центр Волинськом. Що вже про Рожище казати…

Вікторія – неодноразова учасниця місцевих музичних конкурсів (на які, якщо вірити тому ж всезнаючому Гуглові, приходила у тепер уже злополучному вінку). Хоч і не має музичної освіти. Та все ж пішла на вокальне шоу. Пояснила так:

«Я прийшла на «Х-Фактор», бо це моє життя. А без нього я не можу жити».

Вбрання Вікторії – яскрава сукня і пишнючий у квітках вінок – вразило суддів. «Боже, яка краса!» – чудувався Ігор Кондратюк. «Вы очень пышно упакованы» – трошки скептично кривив рота Сєргєй Сосєдов. «Ви ще мене на випускний не бачили!» – кокетливо парирувала закид пихатого москвича рожищанка.

Дотримуючись, певно, принципу єдності змісту і форми, дівчина заспівала пісню «Вінок». А далі почула таке…

«Дитино моя 17-нічна… Ти така талановита, що…» – почав Кондратюк.  «…аж страшно» – закінчив Хливнюк.

Сосєдову все не давав спокою наряд:  «У вас все ушло в плюмаж. Пыль в глаза – это ваше». (плюмаж – головний убір з пір’я! Невже Сосєдов не знає?…).

Коротше, три «ні» плюс одне «так» від Ніно Катамадзе – і волинянка пішла зі сцени… Як виявилося, тільки для того, щоби зняти вінка, який чомусь так дратував гостя з Росії.

Поки ведуча Оксана Марченко витягувала шпильки з волосся Вікторії, допомагаючи зняти об’ємний антураж, судді сперечалися. «Что она – демонстратор одежды!?» – не вгавав Сосєдов. «У нас не конкурс рукодєлія!», – підтримував гламурного критика Хливнюк. «Она же девочка!» – захищала дівчину Ніно…

Учасниця вийшла знову. Судді на камеру вдали, що мало не шоковані її наглістю. «Я хочу доказати вам!» – рішуче заявила Вікторія. Кондратюк милостиво дозволив. Дівчина, як могла, заспівала хіт Рея Чарльза «Hit the road Jack» («Йди геть, Джек»). Судді кривилися. Вікторія імпровізувала і хапала голосом верхні ноти.

«Не мона», – покрутив головою Кондратюк. Так перекрутив англійські слова з пісні «no more, no more, no more, no more…».

«За ваш напор дякую, а за наглість не дякую. Ідіть» – втомлено-роздратований Хливнюк вказав дівчині на вихід. Підібравши поділ плаття, Вікторія пішла геть.

«Якщо ще раз вийде, то вже, мабуть, без спідниці» – чи то пожартував, чи то понадіявся Кондратюк.

«Я ще всім докажу!», – пригрозила Вікторія на прощання…




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер