<

Уродженка Турійська стала переможницею шоу «Танці з зірками»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 29.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
2706
/ 1 коментар

Волинянка Анна Кареліна та її партнер актор Артур Логай стали переможцями шоу «Танці з зірками».

За перемогу змагалися три пари: Артур Логай і Анна Кареліна, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан і Дмитро Дікусар, повідомляють Волинські Новини.

Так, у фіналі «Танців з зірками» на паркет вийшли не тільки фіналісти, а й інші зірки, які брали участь в цьому сезоні. Вони ще раз виконали улюблений танець глядачів і суддів. Третій танець пари танцювали під живе виконання улюблених хітів українськими зірками.

Також на паркеті виступили група MOZGI, Джамала і LAUD. А ось на балконі зустрічала учасників Катерина Осадча.

За перемогу боролися три пари, але перемогти змогла тільки одна. Кубок у новому сезоні отримали Артур Логай і Анна Кареліна.

Анна Кареліна народилась у Турійську Волинської області. До проєкту вона викладала хореографію у Київському національному університеті культури і мистецтв.

Разом зі своїми підопічними брала участь у багатьох конкурсах. Також Анна обожнює подорожувати і відвідала чимало країн.

Щодо проєкту, то Кареліна зізнавалась, що одразу відчула, що має зв’язок з Артуром, і що більше інших учасників біля себе не бачить. Те ж саме казав про неї Артур. На початку шоу він познайомив з Анною свою дружину Євгенію, оскільки хотів уникнути на майбутнє ревнощів.

«Я обрав Аню й ні на секунду після цього не пошкодував. З кожним тижнем я розумію, що вона одна на мільйон, більше нікому так не пощастило. Моя партнерка дивовижна, добра й чуйна дівчина», – казав в інтерв’ю 24 каналу Артур Логай.

Читайте також: Волинянка пройшла до півфіналу шоу «Танці з зірками».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер