<

Волинянам пропонують взяти авто в кредит за зниженими відсотками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:41 | 3.08.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Програма “Авто в лізинг”, яка нещодавно стартувала у ПриватБанку, стала ще доступнішою. Відтепер новий автомобіль можна придбати за зниженою відсотковою ставкою.

Програма кредитування авто від ПриватБанку передбачає купівлю як нового, так і вживаного транспорту. Із 17 липня кредит на нові автомобілі став ще вигіднішим, адже відсоткову ставку знизили із 28 % до 21 %.

Решта умов залишаються незмінними. Кредит можна оформити без прихованих комісій на термін від одного до п’яти років. Перший внесок становитиме від 10 %.

Процедура дуже проста й зручна, адже Банк бере на себе оформлення всіх необхідних документів. Через кілька годин після укладення угоди клієнт отримує ключі та техпаспорт і може їхати додому на своєму новенькому авто.

“Ми пропонуємо ще доступніші умови кредитування автомобілів. Уся процедура швидка і прозора. А сісти за кермо власного автомобіля – вже не недосяжна мрія, а цілком реальна можливість”, – зауважив керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Мамчич.

До слова, перший щасливчик вже придбав новий автомобіль за зниженою відсотковою ставкою.

За роз’ясненнями та консультаціями з приводу кредитування можна звернутися в місті Луцьк за адресою проспект Відродження, 1, кабінет 206 (центральний офіс), а в районах Волині – до будь-якого відділення ПриватБанку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця