<

Волинян запрошують на мітинг щодо розлідування Іловайській трагедії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:04 | 2.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Минуло два роки Іловайській трагедії. Жоден з тих, хто проігнорував інформацію про російські війська, хто посміхався, знаходячись в високих кабінетах в столиці, коли гинули наші хлопці, не притягнутий до відповідальності.

Близькі загиблих досі не чули правди про ті страшні дні, оскільки справу по Іловайську досі не передали до суду. Волинян кличуть 8 вересня на Великі Збори під будівлю Генеральної Прокурати України, аби домогтися справедливого розслідування іловайської трагедії та звільнення Анатолія Матіоса з посади Військового прокурора, – повідомляє ІА Волинські новини.

“Ми не повинні більше терпіти цю несправедливість! Цю нахабну насмішку над пам’яттю загиблих і честю живих українських воїнів.”, – йдеться у тексті запрошення.

8 вересня, в четвер, о 12:00 під стінами Генеральної Прокуратури України зберуться громадські активісти, ветерани 51-ої ОМБР, ветерани добровольчих батальйонів та інших підрозділів, що вижили в Іловайську, а також матері та дружини загиблих та постраждалих у Іловайській трагедії бійців, з вимогою прозорого, неупередженого і справедливого розслідування справи по Іловайську, негайної її передачі до суду, та звільнення Анатолія Матіоса з посади Військового прокурора.

“Не мовчи! Не сиди вдома! Не очікуй справедливості для себе, якщо не намагаєшся вибороти правду для тих, кому завдячуєш мирним небом над головою!

Для тих воїнів та їхніх близьких, що постраждали і досі страждають від владно-прокурорського свавілля, кого кинули в тюрми за показами відвертих сепаратистів, повідомляємо, що 3 липня на Майдані Незалежності створили Штаб Визволення Патріотів, куди увійшли представники батальонів «Донбас», «Айдар», «Київська Русь», «Торнадо», «Азов», та інших, низка громадських організацій, активістів, депутатів усіх рівнів”, – додають організатори.

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном (073)0452306 Віталій Чернявський

З питань поїздки до ГПУ з Волині: 0509010015 Олег




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця