<

Волинян закликають не ходити в ліс поблизу кордону з Білоруссю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:17 | 24.12.2022 / Новини / , , /
Перегляди
164
/ Коментарі відсутні

Командування Волинської бригади тероборони вкотре звертається до волинян із застереженням бути особливо обережними та відповідальними, з огляду на облаштування вздовж українсько-білоруського кордону системи мінно-вибухових загороджень.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 100 Окремої бригади територіальної оборони.

«На порозі Різдво Христове та Новий рік. Якщо Ви плануєте встановити у своїй оселі ялинку – знайдіть можливість придбати деревце на спеціальному базарі в легальних постачальників. І йдеться не тільки про природоохоронні мотиви. Вештатися нині лісами із сокирою в руках – особливо в прикордонні – це наражати себе на смертельну небезпеку!», – йдеться в повідомленні.

Нагадують, що в п’ятикілометровій прикордонній смузі суворо заборонено користуватися будь-якими польовими та лісовими дорогами, а також заборонено з’їжджати на узбіччя. Заборона розповсюджується на усі види транспорту – автомобілі, мотоцикли, гужові підводи. Те саме стосується жителів прикордоння, які пересуваються в пішому порядку.

Звертаються до любителів зимової риболовлі – цієї зими беззастережно забудьте про прикордонні озера, адже прибережна смуга цих водойм – замінована.

«Пам’ятаймо, усі ці обмеження є тимчасовими. Після нашої остаточної Перемоги і проведення усіх необхідних стабілізаційних заходів, зокрема, після розміновування територій, ми повернемося до звичного життя! Сьогодні ж будьмо відповідальними та дисциплінованими!»– йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер