<

Волинян попереджають про можливе посилення карантинних обмежень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:34 | 5.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
600
/ коментарі 2

У разі подальшого збільшення кількості випадків захворювання на коронавірус у Волинській області можливе посилення карантинних обмежень.

Заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка на брифінгу в ОДА розповіла, що динаміка захворюваності на коронавірус повторює динаміку попереднього року і співпадає з епідемічним ростом ГРВІ в цей період, – передають Волинські Новини.

«Кількість нових випадків захворювання в Україні зросла на чверть. Три дні поспіль коефіцієнт виявлення нових випадків інфікування перевищує граничні для зеленої зони 4%. Це значить, що в найближчі тижні, ймовірно, будуть застосовані посилені карантинні обмеження», – сказала вона.

Надія Костирка додала, що на сьогодні в області нараховується 309 активних випадків коронавірусу, показник – 30 на 100 тисяч населення.

На ускладнення епідемічної ситуації впливає поширення в Україні зареєстрованих випадків штаму «Дельта» – понад 520 на сьогодні. Серед волинян уже виявили сім випадків зараження штамом коронавірусу «Дельта».

«Окрім того, у ще 50 волинян зареєстровані наявні мутації, які також відповідають вірусу «Дельта». Усім – від 17 до 51 року. Всі – нещеплені», – сказала Надія Костирка.




коментарів: 2
  1. Як надоїли чинуши ,які за вказівкою нагнітають зареєстровані наявні мутації, і головне для них , в найближчі тижні, будуть застосовані посилені карантинні обмеження.

  2. Що знов АТБівська ахрана буде заставляти покупців маски одягати та купувати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок