<

Волинян готуватимуть до подружнього життя в рамках державної програми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:58 | 21.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Близько чотирьох десятків учасників з усієї області зібралося в Луцьку на робочий семінар «Сімейне служіння: сучасні виклики та рішення для Церкви».

На зустрічі презентували стратегію роботи з сім’ями, яка має три основні напрями. Це дошлюбна підготовка молоді, «школа подружнього життя» та кризове консультування. Цю модель розробили всеукраїнським комітетом по роботі з сім’ями ЄХБ і буде впроваджуватися в різних регіонах Волині, – пише Громадське.Волинь

https://youtu.be/LAKct0Od6FA

Адріан Буковинський, експерт з питань сімейної політики і сімейних відносин, доктор філософських наук, президент благодійного фонду «Сім’я», автор розробленої програми підготовки до подружнього життя, запалив та вразив аудиторію кількістю проведеної роботи у Львові та Києві (а це понад 40 000 підготовлених пар до одруження). Даний курс дає можливість нареченим:

  • краще пізнати один одного;
  • обговорити та обміркувати основні теми, які стосуються природи, сутності подружжя та сімейного життя;
  • ознайомитися та усвідомити роль сім’ї у життєдіяльності держави;
  • осмислити значення духовності в житті людини та подружжя;
  • без поспіху прийняти остаточне рішення щодо укладання шлюбу та створення сім’ї.

Другу і третю частину стратегії роботи з сім’ями (школа подружнього життя та кризове консультування) представляли сімейні консультанти з Києва Юрій і Тетяна Соколовські, які працюють з сім’ями вже 20 років. Вони передали учасникам різноманітні ідеї, які можна втілювати, щоб допомогти сім’ям у їхньому житті – це і малі сімейні групи, і романтичні вечори, і фестивалі сім’ї, де батьки з дітьми можуть якісно проводити час разом. Вони ділилися історіями людей, які з допомогою Бога та мудрих людей зуміли подолати кризу і таки стати міцним щасливим подружжям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер