<

Волинським військовим з обласного бюджету виділять 700 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:07 | 24.02.2015 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під чаc чергової робочої зустрічі представників влади та волонтери обговорили питання фінансового забезпечення військовослужбовців. За словами волонтерів, фінансові засоби, перш за все, потрібні для придбання запчастин до військових машин, які потребують ремонту.

Про особливості виділення бюджетних коштів для потреби володимир-волинської військової частини та реалізацію Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та мобілізації в області на 2015 рік детально розповів директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк. За його словами, виділення коштів у розмірі 700 тис. грн можливе тільки у кінці наступного місяця після всіх необхідних законодавчих процедур. Розпорядником цих грошей буде військова частина, тому роз’яснення щодо їх використання повинні надавати уповноваженні представники, – Відділ інформаційної політики  облдержадміністрації.

Начальник відділу фінансового забезпечення обласного військового комісаріату Віталій Шелуха розповів волонтерам про особливості використання коштів, виділених на потреби обласного військового комісаріату. Військовослужбовець наголосив, що усі проплати більше ста тисяч гривень проводяться через тендерні процедури.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа