<

Волинським військовослужбовцям вручили почесні нагороди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:29 | 4.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України, який відзначається 6 грудня, відбулися у Палаці культури міста Луцька.

Останні два роки цей день відзначається в особливій атмосфері. Адже у зв’язку з антитерористичною операцією, яка триває на Сході, кількість тих, хто став на захист кордонів України значно збільшилася, – повідомляє VIP.

Сьогодні у залі були присутні багато тих чоловіків, яким довелося побачии жахіття війни. Згадали хвилиною мовчання і тих захисників, які віддали життя за мирне небо над Батьківщиною. Адже сотні раз жовто-блакитні знамена України схилялися в журбі. Учасники урочистостей поклали квіти до меморіального комплексу «Вічна Слава» на Алеї почесних поховань у селі Гараджа та до пам’ятного фотостенду Героям Небесної Сотні та загиблих за єдність України.

Зі святом присутніх привітав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та військовий комісар обласного військового комісаріату Роман Кулик, полковник у відставці ветеран військової служби Іван Бродський, керівник обласного центру АТО, учасник антитерористичної операції Олексій Кушнєр.

«Наша найбільша перемога, в тому, що ми маємо славних синів-українців, які продовжують традиції своїх предків – козаків, воїнів, які відстоювали незалежність України в роки Другої Світової війни, тих хто виконував свій священний обов’язок за межаминашої держави. Славні сторінки історії наших Збройних Сил продовжують сьогодні молоді воїни, офіцери та генерали. Це майбутнє українського війська, це ті, хто відчув запах пороху, втрату своїх побратимів на власному досвіді зрозумів, що таке поразки і перемоги. Ми гордимося вами, наші славні захисники вітчизни», – підкреслив Володимир Гунчик та разом із Романом Куликом вручили почесні нагороди військовослужбовцям.

«Олексій Кушнєр подякував кожному воїну, волонтеру, людям які вклали частину свого життя та сил для нашо їспільної перемоги. Я хочу щоб мижили в новій країні, тому, що ми гідні цього. Щоб наше життя було квітучим і щасливим, щоб наші діти знали про війну лише з екранів та книжок», – сказав зі сцени Олексій. По тому відбувся святковий концерт за участі місцевих артистів.

100_0955
100_0935
100_0930




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця