<

Волинським прикордонникам довелося стріляти, щоб завадити контрабандистам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 9.09.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Двом незаконним оборудкам тютюнових контрабандистів завадили прикордонники Луцького загону на українсько-польському кордоні.

Про це повідомляють Волинські новини посилаючись на Держприкодонслужбу.

Так, вранці 8 вересня прикордонний патруль від відділу «Грабове» помітив групу осіб з пакунками в чорному поліетилені, які рухались в бік державного кордону. Щойно перетнувши контрольно-слідову смугу за допомогою переносного дерев’яного містка, 7 невідомих осіб направились до Західного Бугу.

Однак, помітивши охоронців кордону, порушники вдалися до втечі, покинувши 24 ящики з сигаретами та сумку з гумовим човном, за допомогою якого планували переправити тютюн до сусідньої держави.

Всього прикордонники виявили 12 тисяч пачок сигарет без акцизних марок. Пошук втікачів та заходи по встановленню кола всіх причетних та організаторів протиправної діяльності триває, а сума виявлених сигарет після оцінки експертів може сягнути 250 тисяч гривень.

А цієї ночі прикордонники відділу «Рівне» цього ж загону, відпрацьовуючи наявну інформацію прикордонних оперативних підрозділів, виявили двох місцевих жителів прикордоння, які також перетнули контрольно-слідову смугу та направились до Західного Бугу з пакунками у чорному поліетилені.

Затримати порушників, які вдались до втечі, вдалось після попереджувальних пострілів вгору. Ними виявились 20-річні жителі контрольованого прикордонного району, які намагались незаконно переправити до сусідньої Польщі 2,5 тисячі пачок тютюнових виробів на суму приблизно 50 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер