<

Волинський нардеп у п’ятірці депутатів із 416-ти, які не пропустили жодного засідання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 16.07.2016 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Ігор Гузь, як і обіцяв жителям округу №19, відвідав усі 209 пленарних засідань Верховної Ради.

Завершилася остання сесія і депутати пішли на так звані «канікули». Волинський нардеп – у п’ятірці депутатів із 416-ти, які не пропустили жодного засідання https://itd.rada.gov.ua/mps/info/page?id=10&is_r_id=1.

Нещодавно Громадянська мережа ОПОРА оприлюднила результати моніторингу відвідуваності засідань комітетів народними депутатами, за якими Ігор Гузь отримав першість серед чотирьох нардепів від Волині.

Також Громадянська мережа проаналізувала, про що говорили народні депутати з Волині у стінах парламенту та які проблеми порушували парламентарі під час своїх публічних виступів. «Головним «спікером» від Волині у парламенті можна вважати народного депутата Ігоря Гузя, обраного у 19-му виборчому окрузі», – зазначили експерти. Загалом волинський нардеп налічує виступів з місця – 33 рази та 26 разів – із трибуни ВРУ, брифінгів у стінах парламенту – 25.

Ігор Гузь за час депутатської діяльності у Раді подав 35 запитів, 11 з яких – до Кабміну, 22 – керівникам міністерств і відомств України та два – до Генерального прокурора України. Він є  співавтором 23-ох законопроектів.

Упродовж роботи у парламенті волинський нардепа взяв участь у 90-та ефірах на центральних каналах та ще у десятках прямих включень.

Упродовж депутатської роботи Ігор Гузь активно працював із жителями округу, звітував про свою діяльність. Він брав участь у сходах селян, в обговореніактуальних проблем та роботі сесій районних та міських рад регіону «Прибужжя».

І під час цих парламентських канікул волинський нардепа активно працюватиме в окрузі, спілкуватиметься з громадою, зустрічатиметься з людьми у дворах та установах, звітуватиме про свою депутатську роботу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок