<

Волинський нардеп перепливатиме озеро на Рівненщині та запрошує усіх охочих долучатися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 19.10.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Нардеп разом з колегою перепливатиме озеро Біле,яке зназодиться поблизу міста Вараш у Рівненській області.

“У середу 26-го жовтня о 13:00 будемо перепливати чудове озеро Біле, що поблизу міста Вараш у Рівненській області. Відстань трохи більше 2 кілометрів. Як завжди пливемо не на швидкість, а для власного задоволення! Як завжди пропагуємо здоровий спосіб життя та спробуємо акцентувати увагу на розбудові туристичної інфраструктури та доріг які ведуть до озера і вкрай поганої якості.” – повідомив Ігор Гузь, народний депутат України від округу №19

Долучитись до запливу запрошують всіх охочих. Представники засобів масової інформації попередньо мають повідомити Galyna Denysiuk.

Нардеп обіцяє для всіх присутніх та тих хто приєднається до запливу куліш, козацька юшка та смачний поліський чай.

Додамо, що 7-го жовтня народний депутат України Ігор Гузь разом із головою Волинської облради Ігорем Палицею перепливали Велике Згоранське озеро.




коментарів: 5
  1. Ігор, тебе чекають в Раді і молода жінка.Один по Байкалу покатався(з бувших),другий-на коні,третій-на водному мотоциклі,а ще скільки мисливців було?….Навщо нам ті перевибори?

    • Так ніби ж закрили купальний сезон.Але це дуже правильний двіж,молодці.

  2. А можна що б ти плавав а ми про це не знали? Ну я розумію як би це ще якісь різноманітні новини були, а то одне й те ж саме окрім назв озер. що шахти в місті зачиняють та заморожувати збираються і вашого народний депутат напору я тут не бачу як і всі інші. Те що ще за особливий статус донбасу голосував також памьятаю.Хоча ваші виборці були проти.Короче кажучи дстали ці запливи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа