<

Волинський нардеп очолював одну з найчисельніших націоналістичних організацій в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 29.01.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Молодіжна організація “Національний Альянс” 29-го січня святкує своє 13-річчя. Тривалий час її очолював народний депутат Ігор Гузь.

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Націнальний Альянс», як нова націоналістична сила в молодіжному русі України, постала 29 січня 2005 року. День з’їзду, який відбувся 29 січня в Києві, прийнято важати днем її заснування, – пише КОРДОН.

Організацію очолив Ігор Гузь, на той час депутат Волинської обласної ради та відомий діяч молодіжного націоналістичного руху в Україні.

Про чергову річницю “Національного Альянсу” нинішній вже народний обранець повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. Парламентар також закликав колишніх та діючих побратимів організації публікувати в коментарях пам’ятні файли про альянс з особистих архівів.

“Рівно тринадцять років тому, у стольному граді Києві, сотні націоналістів створили молодіжну організацію “НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС”.

Я мав за честь очолити нашу організацію і довгий час вести її до перемоги. За ці роки в організації перебувало тисячі молодих українців, було проведено сотні вишколів, акцій, фестивалів, таборувань…

Впевнений, що не даремно. Сьогодні ті, хто пройшов нашу націоналістичну школу, перебувають в окопах на передовій або ж розбудовують Українську Державу і борються за краще свого народу!

Зі святом нас, побратими!

P.S. В честь такої дати, пропоную флешмоб. Виставляємо в коментарях якісь пам‘ятні фото пов‘язані з Національним Альянсом”, – йдеться у дописі.

На сьогодні „Національний Альянс” діє в 15 областях України, серед яких найактивнішими є осередки на Волині, Житомирщині, Івано-Франківщині, Черкащині, Кіровограді, Львові, Кривому Розі та Києві. Активно проводиться подальша робота по створенню нових організаційних осередків по інших регіонах.

1
2
3




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця