<

Волинський депутат Сергій Мартиняк у віп-залі аеропорту “Бориспіль” заявив, що він не депутат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:01 | 11.03.2016 / Новини /
Перегляди
30
/ 1 коментар

Депутат Верховної Ради від Волині Сергій Мартиняк, на якого журналісти зненацька натрапили у віп-терміналі аеропорту “Бориспіль”, почав заперечувати, що він депутат і наполягати на тому, що бізнесмен.

Розслідування щодо привілейованого користування українськими посадовцями і народними депутатами “Залою офіційних делегацій” за бюджетні кошти в аеропорту “Бориспіль” проводило видання Радіо Свобода, – повідомляє сайт Конкурент з посиланням на “Схеми”.

У матеріалі сказано про те, що право безкоштовного користування “Залами офіційних делегацій” аеропортів чи залізничних вокзалів було скасовано Верховною Радою після Революції Гідності, начебто, як демонстрацію рівності та солідарності з народом.

Проте Верховна Рада, твердять журналісти, знайшла шляхи, щоб повернути таку пільгу для народних обранців: у представництві укладають спеціальну угоду з терміналом аеропорту “Бориспіль” на користування депутатами.

Журналісти зазначають, що пересічний громадянин, аби потрапити до цієї зали, має сплатити 1 800 гривень за користування. А для посадовців існують суттєві знижки.

У відповіді на інформаційний запит щодо коштів, витрачених на обслуговування віп-терміналом депутатів сказано, що Верховна Рада у 2015 році оплатила державному підприємству “Зал офіційних делегацій” 27 679 гривень. А послугами зали за цей період встигли скористатися 112 народних депутатів.

Журналісти натрапили в “Залі офіційних делегацій” на волинського нардепа Сергія Мартиняка, який почав заперечувати свою діяльність у Верховній Раді. От такий діалог відбувся між ними (6 хвилина 20 секунда відео):

– Ви зараз депутат?

– Ні вже.

– А чим займаєтесь?

– Я бізнесмен, завжди.

На цьому діалог закінчився, хоча, як відомо, Мартиняк з 2012 року працює народним депутатом.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер