<

Волинських рятувальників проходять програму «Надання немедичними працівниками домедичної допомоги постраждалим»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 27.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

26 січня, у відповідності до 12-годинної програми підготовки «Надання немедичними працівниками домедичної допомоги постраждалим», а також для підвищення кваліфікації рятувальників на базі навчального пункту навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області розпочалися навчання з підготовки осіб рядового та начальницького складу Управління ДСНС України у Волинській області.

У програмі навчань особлива увага приділяється проведенню практичних занять з вивчення сучасних методів проведення серцево-легеневої реанімації, способів зупинки кровотеч, накладання різних видів пов’язок та транспортної іммобілізації потерпілих для збереження їх здоров’я та життя.

В основу навчань покладено освоєння рятівниками найбільш оптимальних і ефективних практичних прийомів з надання першої медичної допомоги при порушеннях або зупинці дихання, серцевої діяльності, значній кровотечі, пошкодженнях життєво важливих органів, термічних ураженнях та гострих отруєннях,  – повідомляють в У ДСНС у Волинській області.

Спеціалізовані навчання з домедичної підготовки пройдуть усі рятівники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України в області.

У кожному структурному підрозділі призначено відповідальну особу (інструктора) для проведення тренінгів особового складу з метою набуття та удосконалення практичних навичок надання домедичної допомоги постраждалим.

31276_6
31276_3




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер