<

Волинських призовників не відправлять в зону АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 23.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинські призовники не поїдуть в зону АТО та проходитимуть службу в межах області. Про це стало відомо сьогодні, 23 березня, під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

Тимчасово виконуючий обов’язки обласного військового комісара Роман Кулик повідомив, що 16 березня на Волині розпочався призов на строкову службу. Всього з області планують призвати 480 військовозобов’язаних, більшість з яких проходитимуть службу у складі підрозділів ЗСУ, ще частина – в Національній гвардії України, – пише Слово Волині.

Голова ОДА Володимир Гунчик своєю чергою наголосив, що жоден, призваний на строкову службу, не потрапить в зону бойових дій.

«Основне завдання призовників – пройти військову службу в своїх областях, недалеко від місця проживання, але дійсно пройти службу, а не просидіти просто рік чи два», – підкреслив посадовець.

Також очільник області звернувся до підлеглих та представників громадських організацій з проханням звернути увагу на проходження військової служби призовниками, мовляв це молоді люди, які ще мало що знають про військову справу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок