<

Ковельському військовому збирають гроші на операцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 21.02.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Волинському бійцю потрібна операція на серці, причому лікарі просять не зволікати, стан щодня погіршується.

Про це написав адвокат Василь Нагорний.

“Ярмола Михайло Олександрович в лютому 2015 року мобілізований в 93 бригаду – демобілізувався в 2016 році. Як то кажуть, «зализав рани» і підписав піврічний контракт , воював далі в 14 бригаді. Звичайно що ні ВЛК , ні медогляду не проходив. Тепер АТО вилізло не боком, а серцем. Хлопцеві потрібна операція на серці, причому лікарі просять не зволікати, стан щодня погіршується. Вартість операції в Луцьку приблизно 60 000 грн., але наскільки я зрозумів це якщо відкривати серце.

Зараз Михайло дізнається варіанти безкровного оперативного втручання в Львові чи Києві, думаю там сума буде ще більша. Наталія Ариванюк (Natali Natali Aryvaniuk)Наталія Попова – можливо щось йому підкажете по клінікам.. Зараз він перебуває в госпіталі інвалідів війни. Масікова ТетянаЮрій Дмитрук– дякую, що відгукнулись і оперативно вклали хлопця в шпиталь. 

Тепер кілька слів про Михайла. 28 років, не аватар, взагалі не вживав і не вживає спиртного, не курить, воював з честю і спину не повертав до ворога. (Це про нього я колись писав, що запропонував йому каву, а він попросив води, бо навчався в АТО цінувати чисту воду). Живе з мамою скромно, в місті Ковелі , мама на утриманні інвалід 3 групи. Замість характеристики. Хлопець економив кожну копійку, коли був на контракті, щоб допомагати мамі з лікуванням та оплатити навчання в університеті.

До речі, Михайло пише вірші і не тільки, в ФБ його знають під псевдонімом Михайло Укран
Хто має можливість допомогти хлопцю матеріально: Ось його номер картки: 5168 7572 6990 3367 Приват”, – написав Василь на своїй сторінці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця