<

Волинському «кіборгу» збирають кошти на лікування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 6.07.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинському «кіборгу», бійцю 80-ої бригади Андрію Луцику збирають кошти на лікування. Чоловік отримав поранення в Донецькому аеропорту. Вже переніс чотири операції, на черзі ще, як мінімум дві. Щодня на лікування для бійця потрібно майже тисяча гривень.

У родини грошей немає. Активістка Волинського координаційного центру допомоги бійцям АТОІнна Голдованська розповіла, що волонтери оголосили збір коштів, аби допомогти бійцю. Нині вони організували благодійний аукціон у соцмережі Facebook, на якому продають речі та одяг. Усі кошти перерахують на лікування «кібогру», – повідомляє Громадське.Волинь.

«Це сумно, що бійці, які пройшли всі вогневі точки, наразі не можуть пролікуватися та допомогти своїй родині. Я думала, як можна допомогти цій людині. В мене мама займається рукоділлям і в нас вдома є багато в’язаних серветок і я вирішила частину з них віддати на благодійність, щоб назбирати кошти на лікування Андрія. Також я створила групу у Facebook для допомоги Андрію Луцику, в якій на аукціоні продаються різні речі. Група є відкритою. Долучайтесь, допомагайте», – каже волонтерка Наталія Гнітецька.

Нагадаємо, Андрій Луцик – воїн 80-ої бригади, доброволець, отримав важкі обмороження рік тому в Донецькому аеропорту. Внаслідок обмороження в бійця руки і ноги втратили чутливість та частково рухливість. Андрію діагностували хворобу Рейна, він переніс 2 операції з розблокування судин та видаленню ребер в декілька етапів.

Ліва рука після операції (в вересні 2015 року) так і не почала функціонувати. На 3-й операції в ліву руку вживлено електростимулятор. Андрію 38 років. Має 2 дітей, хлопці (12 і 14 років), дружина працює в дитячому садочку. Пройшов Ласточкино, Піски, Водяне. З 27 грудня по 27 січня захисник Донецького аеропорту.

картка «Приватбанку»:

№ 5168 7572 6871 6919 (дружина бійця Луцик Наталія Миколаївна)Наталка Луцик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок